Chicago

Tänkte skriva lite om resan till Chicago på höstlovet 2011 . Vi flög med American Airlines direkt till Chicaga. Det tog 8-9 timmar vilket inte var så illa. Det var trevlig service så rekommenderar varmt AA.


Vi bodde på hotelet Fermont vilket var ett helt ok hotel. Det var väldigt bra belägrat. Man kom på 7 minuter till shopping gata som hade allt. Kommer inte just nu på namnet på gatan.    



                       
Men vi spenderade inte mycket tid på hotellet. Vi åkte ganska mycket runt i Chicago området tex.Little Italy och Kina town. Vilket inte var så specielt om man gemför med tex. New yorks Kina town. (Har varit där också)
Tänkte visa lite bilden jag tog på resan.

                                      
                                                     Om man är ett fan av Baseball så då ska man definitivt hit

                        
                                             Den kända Merlyn Monroe. Det var värkligen en stor staty

                  
Massa olika artitekter har fått designa husen i Chicago så det var massa olika stilar. Vissa var fina andra mindre fina. Och vissa var riktigt konstiga. Men här är en bild på ett kanska konstigt men fint hus.



Den högsta byggnaden i Chicago. Willis tower. Som ni kan se finns det glasbalkonger ganska högt uppe. Det är skrämande att stå där och se rakt ner. Sen finns det ju en till byggnad som är nästan lika hög som Willis Tower är John Hancock. Där hade vi en drick och åt brunch på 95 våningen i signatur room. Det var god mat och väldigt fin utsikt. Dit är ett måste om man far till Chicago.

Kommer säkert att skriva mer någon annan dag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback